Oproep leeskring

De leeskring van de bib: oproep aan lezers!

In september 2012 startte de Bib Leuven een leeskringwerking op. Geïnteresseerde lezers kunnen tussen september en mei jaarlijks een vijftal keer deelnemen aan een leeskringontmoeting. Die ontmoetingen gaan door in een ontspannen sfeer, in het rustige decor van de bibliotheek, met een kopje koffie en een zoetigheidje en onder leiding van een deskundige moderator.
De titelkeuze is gevarieerd. Soms bepaalt het culturele gebeuren in het Leuvense (de theater- en literatuurprogrammering van 30CC bijvoorbeeld) de boekenkeuze, voor de andere sessies is de titelkeuze vrijer en geëngageerde lezers praten ook wel een keer een mondje mee.

Met het nieuwe werkjaar in het vooruitzicht zijn nieuwe mensen van harte welkom.
Wie stapt mee in? Je leest graag een goed boek en je hebt daar nadien ook een mening over. En je bent best wel eens benieuwd naar wat anderen over datzelfde boek denken, want je weet dat andere lezers je dingen kunnen laten ontdekken die je misschien zelf bij het lezen gemist hebt. Of ze bezorgen jou een verfrissend nieuwe kijk op een boek, omdat blijkt dat ze er dingen heel anders in gelezen hebben dan jijzelf. Koudwatervrees is niet nodig, alle meningen mogen aan bod komen!

Ben je geïnteresseerd? Bezorg ons dan, in voorbereiding van het nieuwe werkjaar 2018 - 2019, je mailadres (bij voorkeur) of een ander contactgegeven en dan hoor je van ons wanneer de communicatie voor het werkjaar opgestart wordt.

Contact: leeskring@leuven.be