L.A.T. - Le(u)ven Apart en Tezamen

L.A.T. is een verrassende fototentoonstelling met een mooie missie: mensen en buurten verbinden met elkaar.
Weg met de eenzaamheid! Image by Mira Photography maakte een tocht doorheen de Leuvense buurten.  Het was een prachtige zoektocht naar verbondenheid. Unieke portretten, samen en apart, eenzaam en toch niet, boordevol emoties, maar ook sfeerbeelden die de verbinding benadrukken. 
 
In het kader van verbinding organiseerden ze voor enkele kinderen uit de kinderwerking De Kettekeet als voor enkele volwassenen uit de buurtcentra een kort maar krachtige kennismaking met digitale fotografie.  Het resultaat hiervan zal je eveneens kunnen bewonderen tijdens de tentoonstelling. De begeleiders zijn de twee fotografen Debby en Mira van Image by Mira Photography, zij zorgden ook voor de fototentoonstelling met als onderwerp de Leuvense buurtcentra.

In de jeugdafdeling worden portretten van kinderen tentoongesteld, maar ook een aantal foto's die de kinderen maakten tijdens de workshops.
In de non-fictie-afdeling zullen foto's te zien zijn van de hand van de fotografen en een filmpje over de 20-jarige werking van de Leuvense buurtwerkcentra.

VERNISSAGE (op maat van kinderen)

Op 7 augustus (15.00 - 17.00 uur) gidsen de kinderen van de Kettekeet je door de tentoonstelling. Neem zeker ook even plaats in hun fotobooth. Daarna volgt een receptie op kindermaat. Volwassenen zijn uiteraard ook welkom.

FINISSAGE (voor volwassenen) - 7/9/2017

Om 18.00 uur kan je in het buurtcentrum Sint-Maartensdal aanschuiven voor de buurtmaaltijd. (Inschrijven kan via karen.stes@leuven.be) Nadien is het aan de fotografen Debby en Mira om een rondleiding te geven. Dit alles bij een hapje en drankje en zelfs met leuke live-muziek!

foto: uitsnede uit L.A.T. - Le(u)ven apart en tezamen, Image by Mira Photography

maandag 7 augustus 2017 tot donderdag 7 september 2017
De Bib Leuven
gratis